Over ons

Grab a Gift is onderdeel van ‘Grab a Web – grafische vormgeving en webdesign’. Door de combinatie van relatiegeschenken en vormgeving kunnen wij u op een unieke manier van dienst zijn. Wij zoeken een promotioneel product dat bij uw organisatie past en zorgen dat het de beoogde uitstraling krijgt. Wij hebben oog voor detail als het gaat om het bedrukken, graveren en/of borduren van uw promotionele artikelen.

Grab a Gift-relatiegeschenken is gevestigd in Schimmert en heeft veel tevreden klanten in Maastricht, Valkenburg, Nuth, Beek, Heerlen, Sittard en Geleen. We hopen nog meer klanten in Zuid Limburg van dienst te kunnen zijn met onze creatieve en originele aanpak.

Wij vinden het belangrijk dat uw promotionele producten daadwerkelijk gebruikt worden en niet in de prullenbak belanden. Daarom doen wij het goed in bedrukte microvezel doekjes voor tablet en bril, bedrukte papieren producten voor op feesten en kantoor, bedrukte screencleaners voor mobiele telefoons. Maar dat is slechts een kleine greep uit een zeer uitgebreide collectie. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Bel naar 045 549 18 74 of mail naar info@grabagift.nl voor meer informatie!

LinkedInTwitterFacebookPinterestEmailPrint